Ihanaa, mahtavaa, mukavaa - hääjärjestelyt alkavat olla huomista koristelu-urakkaa vaille valmiit. Enkä valita yhtään. Järjestelyjen etenemisen myötä on ollut mukava myös huomata sellainen pikku seikka, että kaikki huolehtiminen, hermoileminen ja voivottelu on tipotiessään. Uskon, että lauantaina sitä vielä hikoillaan ennen papin siunauksen saamista, mutta itse juhla ei enää huoleta. Kaaso-bestman -tiimi hoitaa homman, ruoka tulee pitopalvelusta, tarjoilu hoituu samalta taholta ja illan boolivastaavat on valittu ja iltapalakin on handussa. Jeah!

Ehkä hienoinen harmitus oli se, että koekampaus oli hienoinen pettymys, vaikkakin lopputulos oli kaunis. Mutta en anna senkään haitata, näytän hiuksissani kuitenkin ihan itseltäni ja kun äiti ja oma rakas höpsö sulhaseni olivat vilpittömästi sitä mieltä, että kampaus on kaunis, niin olkoon, toimii, hyvä, valmis. I'm happy. :)

Nyt siis vain chillailua ja ehkä yksi olut kauniin kesäillan kunniaksi. Saatan myös tovin tuijotella uutta sormustani, ihan vaan siksi, että se on kaunis. Höpsöä on helppo miellyttää.

Näihin tunnelmiin, nyt nauttimaan ilta-auringosta ja siitä huurteisesta tuopista. Nam.

Ope <3